Отново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди.

...
Отново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди.
Коментари Харесай

Петков: Върнахме се към стария модел, този ужас ще приключи след 2 месеца

Отново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред публицисти в коридорите на Народното събрание.
„ С голяма скорост успяхме да се върнем към остарелия модел. Хубавата вест е, че имаме единствено два месеца от този смут и отиваме на избори. Тогава българските жители ще могат да си изберат остарелия или новия модел ”, разяснява Петков.
Според него Прокуратурата още веднъж се трансформира в бухалка - освен това по два метода. „ Единият е като заплашва непосредствено хора като основния секретар. Второто нещо е, че изтича информация, която не би трябвало да се популяризира ", разясни той. 
На въпрос оказван ли е напън върху досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и как пояснява срещата му с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Петков съобщи следното: „ Няма никаква логичност в една среща да се появят Сарафов, прокурор от Софийската градска прокуратура, заместникът му, КПКОНПИ и основният секретар. По Конституция Сарафов няма нищо общо с подобен вид диалог. Защо внезапно пет индивида от разнообразни институции са в тази среща? ".
Темата разяснява и съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов. Той съобщи, че е уверен, че Живко Коцев не е взел участие в незаконна активност. По думите му Прокуратурата се е трансформирала във „ фабрика за компромати ”. 
„ Президентът сподели: „ Какъв е този основен секретар, който не знае с какви хора се среща? ”. Може би е прав ”, разясни Атанасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР